Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΑ ΚΑΣΙΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/02/2014


Σας πληροφορούμε ότι η διάλεξη του εκλεκτού συγχωριανού μας Σόλωνα Κασίνη με θέματα σχετικά με τους υδρογονάθρακες και πώς επηρεάζουν την σημερινή κατάσταση στην Κύπρο που την ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Τετάρτη 19/02/2014, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/02/2014 και ώραν 07:00 μ.μ. στο οίκημα του Λαογραφικού και Αθλητικού Όμιλου Ζωδιατών στην Αγ. Ανδρέα 19, 1040 Παλλουριώτισσα.  

Για πληροφορίες τηλ:99993592



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
Ο Σόλων Κασίνης διαθέτει μια τεράστια και μακράν εμπειρία στον τομέα των υδρογονανθράκων και της ενέργειας γενικότερα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Χημικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου του Surrey στην Αγγλία, και μετέπειτα ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποκτώντας διπλώματα στο μάρκετινγκ και τη διεύθυνση επιχειρήσεων.



Διετέλεσε Διευθυντής της Υπηρεσίας Ενέργειας του Υπουργείου
Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πρόεδρος του Ειδικού Ταμείου για την προώθηση των ΑΠΕ και της Εξοικονόμησης Ενέργειας, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ενέργειας Κύπρου, καθώς και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Κρατικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων. 
Είναι ακόμη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Αποθήκευσης Πετρελαιοειδών (πρώην Κυπριακό Διυλιστήριο Πετρελαίου).
Σήμερα, ο Σόλων Κασίνης δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και ασχολείται με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διεθνώς, κυρίως σε θέματα που αφορούν τη βιομηχανία πετρελαίου και αερίου, μέσω της δικής του εταιρείας με την επωνυμία KASSINIS INTERNATIONAL CONSULTING LTD, της οποίας είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος.
Είναι, επίσης, ο Πρόεδρος της Σχολής ‘SOLON KASSINIS ENERGY TRAINING SCHOOL AND RESEARCH CENTRE’ του Πανεπιστημίου UCLΑΝ Cyprus, στην οποία και διδάσκει παράλληλα.

Επίσης στην έκδοση της εφημερίδας μας "Ζωδιάτικα Νέα" που κυκλοφορεί μπορείτε να διαβάσετε ένα άρθρο με θέμα: "Ο Σόλων Κασίνης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση"




Δεν υπάρχουν σχόλια: