Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ «ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00, επί της Πλατείας Γρηγόρη Αυξεντίου, στην Λεμεσό.


Η Βεργίνα Τηλεόραση, το μεγάλο περιφερειακό κανάλι που κατέγραψε τον παλμό των Ελλήνων απ άκρη σε άκρη της γης, οργανώνοντας και μεταδίδοντας αποκλειστικά το μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο, διοργανώνει στις 13 Μαϊου στη Λεμεσό συλλαλητήριο ενάντια στην τουρκική προκλητικότητα.
• Οι Τούρκοι κατέχουν το 40% της Κύπρου
• Η Κύπρος είναι η μόνη διαιρεμένη χώρα της Ευρώπης που «κόβεται» με τείχος. Τα κατεχόμενα της Κύπρου, είναι σήμερα το μοναδικό τείχος που υψώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
• Η εισβολή των Τούρκων στο μαρτυρικό νησί παραμένει μέχρι σήμερα μια ανοιχτή πληγή που συνεχίζει να αιμορραγεί λόγω της συνεχιζόμενης προκλητικότητας τους.
• Η δραματική ιστορία των 874 αγνοούμενων Κυπρίων αγωνιστών, δεν έχει γράψει ακόμη τις τελευταίες της λέξεις
• Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η προκλητικότητα των Τούρκων έφθασε στο σημείο να παρεμποδίσουν το ιταλικό γεωτρητικό σκάφος και να μην επιτρέψουν στην Κύπρο να διαχειριστεί την ΑΟΖ της.
Στο συλλαλητήριο που διοργανώνουμε, υψώνουμε τη φωνή μας για να υπερασπιστούμε τα δίκαιά μας. Για να υπερασπιστούμε τον κυπριακό ελληνισμό, για να απαντήσουμε στην τουρκική αδιαλλαξία με ειρηνική δυναμική διαμαρτυρία.



ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Στέργιος Καλόγηρος, Δημοσιογράφος
Μητροπολίτης Πάφου, Γεώργιος
Χρήστος Αριστείδου, Δημοσιογράφος
Άντι Λοϊζου, Συνταγματάρχης ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: