Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ


Με θέατρο θα γιορτάσουν οι Χαρτζιώτες την ημέρα της γυναίκας, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015. Το Κοινοτικό Συμβούλιο του κατεχόμενου χωριού Χάρτζια και το Σωματείο «Η Ελεύθερη Χάρτζια», διοργανώνουν τη θεατρική παράσταση 

«Κοπιάστε να γελάσουμε» 

στην αίθουσα του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου στα Λατσιά και ώρα 5.30μμ. Το έργο έγραψε ο συγχωριανός τους Σοφοκλής Αγγελή Σοφοκλέους και το παρουσιάζει ο Θεατρικός Όμιλος Ψιμολόφου. Επίκαιρη σάτιρα με άφθονο γέλιο, χορό και τραγούδι. Αναφέρεται στο νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις, για τις τράπεζες, για την Γιουροβίζιον, για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και άλλα πολλά. Ο επικεφαλής και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θ.Ο.Ψ. είναι όπως πάντα ο καταξιωμένος ηθοποιός  κ. Αντρέας Μαυρομμάτης.

Η πρεμιέρα του έργου έγινε στις 18 Φεβρουαρίου 2015 στη Ψιμολόφου, όπου την παρακολούθησαν και όλοι οι κοινοτάρχες της περιφέρειας Ταμασσού. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι και ορισμένοι εξέφρασαν την επιθυμία να το παρουσιάσουν και στις κοινότητες τους το Πάσχα. Ο Θ.Ο.Ψ. μετά από παράκληση πολλών συγχωριανών τους, προγραμματίζει και δεύτερη παράσταση στη Ψιμολόφου στις 25 Μαρτίου 2015.
Στην εκδήλωση της ογδόης Μαρτίου, οι Χαρτζιώτες θα τιμήσουν τις δασκάλες που γεννήθηκαν στη Χάρτζια και αυτές που εργάστηκαν εκεί, τα τελευταία χρόνια πριν τα θλιβερά γεγονότα του 1974. Μετά την παράσταση θα προσφερθεί κοκτέιλ με αλμυρά και ποτά. Σας περιμένουμε. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. 
 Σοφοκλής Α. Σοφοκλέους , Οργανωτικός του Θ.Ο.Ψ. και του σωματείου

 «Η Ελεύθερη Χάρτζια».



Δεν υπάρχουν σχόλια: