Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΑΤΩΝ

ΠΑΓΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΖΩΔΙΑΣ
 


Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, 2013, συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Παγκοινοτικής Κίνησης Ζώδιας στο οίκημα του Συλλόγου Αποφοίτων Ανωτέρων Σχολών Ζώδιας στη Λευκωσία και ασχολήθηκε με διάφορα θέματα σχετικά με Ζωδιάτικες δραστηριότητες και εκδηλώσεις ανάμεσα στις οποίες και οι ακόλουθες:
 
Α) Με την ευκαιρία της Γιορτής του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου, που πριν την εισβολή εγιορτάζετο στην Κάτω Ζώδια, θα τελεσθεί Εσπερινός και Θεία Λειτουργία των Ζωδιατών στον Ιερό Ναό του Σωτήρος στην Ανθούπολη, όπου θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος. Στις 6 Σεπτεμβρίου, 2013, μέσα στα πλαίσια της Γιορτής του Τιμίου Σταυρού θα οργανωθεί η ετήσια χοροεσπερίδα του Εθνικού Συλλόγου Ζώδιας, «Νικόλαος Π. Γιάγκου» στα Πολεμίδια, Λεμεσός.
 
Β) Αποφασίστηκε η περαιτέρω προώθηση του έργου κατασκευής Ζωδιάτικου Πάρκου σε Ζωδιάτικο χωράφι, στην περιοχή Αστρομερίτη-Ζώδιας, το οποίο παραχώρησε για τον σκοπό αυτό η Ιερά Μητρόπολη Μόρφου και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αρχαγγέλου Μιχαήλ Πάνω Ζώδιας.
 
Γ) Αποφασίστηκε η οργάνωση ειδικής Ζωδιάτικης Εκδήλωσης τον Οκτώβριο, στην οποία θα τιμηθεί ο Ζωδιάτης Ανδρέας Χαττζηβασιλείου για τη μεγάλη του προσφορά στον Κυπριακό αθλητισμό και το μεγάλο συγγραφικό του έργου στον τομέα του αθλητισμού.


 
 

 

Τηλ. 22 332 779  /  99 694 904         Φαξ: 22 492 216

Δεν υπάρχουν σχόλια: