Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


 ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΖΩΔΙΑΣ
 
Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, 2012, οργανώθηκε στη Λευκωσία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αποφοίτων Ανωτέρων Σχολών Ζώδιας, μέσα στα πλαίσια της γιορτής του Αρχάγγελου Μιχαήλ, που πριν την βάρβαρη τούρκικη εισβολή του 1974 εγίνετο μεγάλο πανηγύρι στην Πάνω Ζώδια.
 
Η ετήσια αυτή Ζωδιάτικη χοροεσπερίδα, που ήταν υπό την αιγίδα του Ζωδιάτη Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργου Δημοσθένους, είχε μεγάλη επιτυχία και δόθηκε η ευκαιρία σε πάνω από 500 Ζωδιάτες και φίλους τους να συσφίξουν ακόμη περισσότερο τις αδελφικές τους σχέσεις και δυνάμωμα της θέλησης για επιστροφή σε μια ελεύθερη Ζώδια απαλλαγμένη από τα κατοχικά τούρκικα στρατεύματα και τους εποίκους.
 
Το πρόγραμμα της καθιερωμένης ετήσιας αυτής Ζωδιάτικης εκδήλωσης συντόνιζε ο Γραμματέας του Συλλόγου Δημήτρης Κάττος και περιελάμβανε χαιρετισμούς του Προέδρου του Συλλόγου Ανδρέα Τοούλα και εκπροσώπου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ.Γιώργου Δημοσθένους.
 
Ακολούθησε πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στο οποίο οι Ζωδιάτες μετείχαν μαζικά και θυμήθηκαν τους χορούς που οργάνωναν πριν το 1974 στην κατεχόμενη σήμερα Ζώδια μας και ευχήθηκαν όπως ο επόμενος χορός μας γίνει στη Ζώδια.
 
Ανδρέας Τοούλας: Πρόεδρος Συλλόγου Ζώδιας
 
Δημήτρης Κάττος Γεν. Γραμματέας Συλλόγου


Ομιλία εκ μέρους του Υπουργού απο εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
 

Μιχάλης Λειβαδιώτης Χρίστος Χρίστοδουλου


 

Λάκης Καζίνος



 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: