Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/01/2013



ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α.Η.Κ. Ο

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Α.ΤΣΟΥΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΔΙΑ

 

Ως Παγκοινοτική Κίνηση Ζώδιας συγχαίρουμε το συγχωριανό μας νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου Χαράλαμπο Α. Τσουρή για την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων του και ολόψυχα ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο του.

Ο Χαράλαμπος Α. Τσουρής γεννήθηκε στην Κάτω Ζώδια το 1948 από τους γονείς Ανδρέα και Ελένη και είναι νυμφευμένος με την Ελιάνα από τη Γαλλία και έχουν δύο παιδιά, τον Ανδρέα 33 χρονών και το Νίκο 31 χρονών.  Είναι πάντοτε δραστήριος Ζωδιάτης και μετέχει σε πολλές Ζωδιάτικες εκδηλώσεις, όπως και ο πατέρας του μ.Ανδρέας Τσουρής, που ήταν πάντοτε δραστήριος Ζωδιάτης και εκ των ιδρυτών της Παγκοινοτικής Κίνησης Ζώδιας το 1986 και υπήρξε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της για πολλά χρόνια μέχρι το θάνατο του το 2006.

Ο Χαράλαμπος Α. Τσουρής απέκτησε δίπλωμα Αρχιτεκτονικής και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου της Τουλούζης στη Γαλλία και Διαχείρισης Επιχειρήσεων στο Ινστιτούτο της Τουλούζης. Μέχρι σήμερα ήταν αυτοεργοδοτούμενος Αρχιτέκτονας και μέλος πολλών επαγγελματικών οργανώσεων όπως το Επιστημονικό και Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου, το Σύνδεσμο Πολιτικών Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων Κύπρου.  Υπηρέτησε παράλληλα ως δραστήριο μέλος στο ΣΠΑΚ, το ΕΤΕΚ, το Πολεοδομικό Συμβούλιο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αρχιτεκτόνων, την Ένωση Αρχιτεκτόνων των Μεσογειακών χωρών και μέλος του Δ. Συμβουλίου της ΑΤΗΚ.


Είμαστε βέβαιοι ότι ο συγχωριανός μας νέος Πρόεδρος του Δ. Συμβουλίου της Α.Η.Κ. θα επιτελέσει αξιόλογο έργο στο σημαντικό τομέα των καθηκόντων του και ότι και με τη δική του συμβολή στον αγώνα μας σύντομα θα επιστρέψουμε σε μια ελεύθερη Ζώδια απαλλαγμένη από τα τούρκικα στρατεύματα κατοχής και τους εποίκους.

ΠΑΓΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΖΩΔΙΑΣ

Τηλ. 22 332 779  /  99 694 904         Φαξ: 22 492 216
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: