Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΓΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Αποφοιτών Ανωτέρων Σχολών Ζώδιας σας πληροφορεί και σας προσκαλεί στις επικείμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου, για τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο. Καλούνται όλοι οι Ζωδιάτες και οι φίλοι μας όπως μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
 
  • 16/01/2012 Η Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος Ζωδιατών και θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα του Συλλόγου μας την Τετάρτη 16/01/2013 και ώρα 19:30 είς μνήμη των αποθανούντων συγχωριανών μας τα ονόματα των οποίων ανακοινώθηκαν στην εφημερίδα μας ως αποβιώσαντες απο τον Ιούλιο του 2012 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2012. Καλούνται όλοι οι αιμοδότες να παρευρεθούν


  • 22/01/2012 ΟΜΙΛΙΑ:                               Ομιλία απο τον συγχωριανό μας, κ.Σόλων Κασίνη-Διευθυντή Ενέργειας του Υπουργείου Εμπορίου, στο οίκημα του Συλλόγου ώρα 19:30 με θέμα τους υδρογονάθρακες

  • 03/02/2012 Γιορτή των Τριών Ιεραρχών       Η καθιερωμένη γιορτή των Γραμμάτων θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα του Συλλόγου και ώρα 11:00. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αγιασμό, επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες Ζωδιάτες και για όσους πέθανα στην προσφυγιά και παράκληση για επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες και ανεύρεση των αγνοουμένων μας, ομιλίες, μουσική, τραγούδια, απαγγελλίες ποιημάτων απο Ζωδιάτες μαθητές και μαθήτριες ποιήση. Θα ακολουθήσει δεξίωση.



  • 10/02/2012 Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αποφοίτων Ανωτέρων Σχολών Ζώδιας  Η γενική συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα του και ώρα 10:00. Θέματα της Γενικής Συνέλευσης:     1. Λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου 2. Ταμειακή Έκθεση 3. Έγκριση πεπραγμένων 4. Διάφορα 5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και 6. Εκλογή Ελγκτικής Επιτροπής. Στην συνέλευση έχουν δικαιώμα ψήφου μπορούν να παρευρεθούν όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη στον κατάλογο του Συλλόγου. Παρακαλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου όπως ανταποκριθούν προς τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, ώστε να είναι ταμειακώς εντάξει πριν απο την Γενιή Συνέλευση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση αναβάλλεται για μισή ώρα, οπότε θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία. Μετά την γενικ΄γ συνέλευση θα ακολουθήσει δεξίωση.
Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο οίκημα του Συλλόγου, Λαοδικείας 1, Στρόβολος-Λευκωσία. Για πληροφορίες στο τηλ: 22491360 η στο 99993592 κ.Ανδρέα Τοούλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: